Adatvédelmi irányelvek

Tiszteletben tartjuk a magánélet védelmét és az Ön személyes adatai kezeléséhez való jogát. Elvi irányelveink egyszerűek. Világosak leszünk, hogy milyen adatokat gyűjtünk és miért. Ezt a szabályzatot időnként módosíthatjuk is, ezért kérjük, időnként ellenőrizze ezt az oldalt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elégedett-e a változtatásokkal. Weboldalunk használatával elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen szabályzatot és a felhasználási feltételeket.

Ez az adatvédelmi szabályzat („ Adatvédelmi szabályzat ”) a következőkre vonatkozik: a webhely worldtopix.com (a továbbiakban: „ Webhely ”), a Webhely tulajdonosa („ Mi “, „ Mi “, „ A mi “, „ Önmagunk ” és/vagy „ worldtopix.com” ) és bármely kapcsolódó szoftveralkalmazás („Alkalmazások”), ahol a Személyes adatokat ugyanazok dolgozzák fel (azon keresztül a Webhely, bármely Alkalmazásunk vagy egyéb) Önre vonatkozó. A jelen Adatvédelmi szabályzatban az „ Ön ” és „ Az Ön ” és a „ Felhasználó ” egy azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozik, aki a Webhely Felhasználója és/ vagy bármely általunk nyújtott szolgáltatást. Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi szabályzatunkkal kapcsolatban, gyűjtésünk a felhasználói adatok feldolgozását alkalmazza, vagy közvetlenül felénk szeretne jelenteni egy biztonsági megsértést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott e-mail címre (a végén megemlítve)

Kik vagyunk?

Webhelyünk címe: https://worldtopix.com/ , amelynek tulajdonosa és kezelője Syed Sadique Hassan.

Hogyan gyűjtünk információkat?egy e-mailt az alábbi e-mail címre.

COPPA (Children Online Privacy Protection Act)

Amikor a gyermekek személyes adatainak gyűjtéséről van szó. 13 éves kor felett a Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) a szülők kezébe helyezi az irányítást. A Szövetségi Kereskedelmi Bizottság, az Egyesült Államok fogyasztóvédelmi ügynöksége betartja a COPPA szabályt, amely meghatározza, hogy a webhelyek és online szolgáltatások üzemeltetőinek mit kell tenniük a gyermekek magánéletének és online biztonságának védelme érdekében.

Betartjuk a következő COPPA-bérlőket. :

A szülők közvetlenül hozzánk fordulva felülvizsgálhatják, törölhetik, kezelhetik vagy megtagadhatják, hogy kikkel osztják meg gyermekük adatait.

További információ

Hogyan védjük adatait

Szigorúan védjük személyes adatainak biztonságát, és tiszteletben tartjuk az Ön döntéseit a szándékolt felhasználás tekintetében. Gondosan védjük adatait az elvesztéstől, visszaéléstől, jogosulatlan hozzáféréstől vagy nyilvánosságra hozataltól, megváltoztatástól vagy megsemmisüléstől.

  • Szoftverünket naprakészen tartjuk, és rendszeres ellenőrzést végzünk a biztonság javítása érdekében.
  • 2048 bites SSL-tanúsítványt használunk.
  • Webhelyünkön mindenhol rendkívül erős jelszót használunk.

Milyen eljárásokat vezetünk be az adatvédelmi incidens ellen

  • E-mailben értesítjük Önt 1 munkanapon belül
  • A felhasználókat 1 munkanapon belül a helyszínen értesítjük
  • Mielfogadja az Egyéni Jogorvoslati Elvet is, amely előírja, hogy az egyéneknek jogukban áll érvényesíteni jogaikat az adatgyűjtőkkel és -feldolgozókkal szemben, akik nem tartják be a törvényt. Ez az alapelv nemcsak azt követeli meg, hogy az egyéneknek érvényesíthető jogai legyenek az adatfelhasználókkal szemben, hanem azt is, hogy az egyének bírósághoz vagy kormányzati ügynökséghez forduljanak az adatfeldolgozók általi be nem tartások kivizsgálására és/vagy büntetőeljárás alá vonására.

Az Ön választása

Úgy gondoljuk, hogy Önnek választási lehetőségei vannak az adatok gyűjtését, felhasználását és megosztását illetően. Bár nem iratkozhat le minden adatgyűjtésről, amikor meglátogatja webhelyünket, korlátozhatja személyazonosításra alkalmas adatainak gyűjtését, felhasználását és megosztását. Az érdeklődésen alapuló hirdetésekkel kapcsolatos választásaival kapcsolatos információkért tekintse meg a fenti „Hirdetések” alszakaszt a fenti „Milyen személyes adatokat gyűjtünk és miért gyűjtünk” szakaszban.

  • Minden személyazonosításra alkalmas információ önkéntes alapon biztosítják. Ha nem szeretné, hogy a worldtopix.com ilyen információkat gyűjtsön, ne küldje el azokat a Webhelyre. Ezzel azonban korlátozni fogja bizonyos tartalom elérését és a webhelyek bizonyos funkcióinak használatát.
  • Mindig leiratkozhat a jövőbeni e-mail marketingüzenetekről és hírlevelekről a worldtopix.com-tól az utasítások követésével. az e-mailekben és hírlevelekben,vagy e-mailben vagy írásban az alábbi címekre.
Ön?

Információkat gyűjtünk Önről, amikor használja webhelyünket, megjegyzéseket tesz közzé, vagy ha regisztrál valamelyik heti hírlevelünkre.

Milyen személyes adatokat gyűjtünk, és miért gyűjtjük azokat

1. Általános adatok

Szolgáltatásaink használata során automatikusan létrejön az összegyűjtött információ. Például, amikor igénybe veszi Szolgáltatásainkat, hogyan használja a szolgáltatásokat, információkat az Ön által használt eszköz típusáról, az Ön Open Device Identification Number-jét, a látogatás dátumát/időpontját, az egyedi eszközazonosítót, a böngésző típusát, az operációs rendszert, Az Internet Protocol (IP) cím és a domain név összegyűjtésre kerül. Ezeket az információkat a webhelyünkön a következő célokra használjuk fel:

  • Webhelyünk és szolgáltatásaink működtetése, karbantartása és fejlesztése;
  • Válasz az Ön által közzétett megjegyzésekre és kérdésekre;
  • 13
  • A Szolgáltatások marketingjének és reklámozásának fejlesztése, javítása és biztosítása;
  • Az Ön által kért termékek és szolgáltatások biztosítása és szállítása;
  • Az Ön felhasználóként való azonosítása a rendszerünkben;
  • A fiók létrehozásának megkönnyítése és biztonságossá tétele hálózatunkon.

2. Megjegyzések

Amikor a látogatók távoznakaz oldalhoz fűzött megjegyzésekhez a megjegyzés űrlapon megjelenő adatokat gyűjtjük, valamint a látogató IP-címét és a böngésző felhasználói ügynök karakterláncát, hogy segítsük a spam észlelését.

E-mail címedből létrehozott anonim karakterlánc (más néven hash) lehet adni a Gravatar szolgáltatásnak, hogy ellenőrizze, használja-e. A Gravatar szolgáltatás adatvédelmi szabályzata itt érhető el: https://automattic.com/privacy/. Hozzászólásának jóváhagyása után profilképe a nyilvánosság számára láthatóvá válik a megjegyzésével összefüggésben.

Az Akismet néven ismert automatizált spamészlelő szolgáltatást használjuk, amely rögzíti a hozzászóló IP-címét, felhasználói ügynökét, hivatkozóját és Webhely URL-je (a hozzászóló által megadott információkon kívül, mint például a neve, e-mail címe, webhelye és maga a megjegyzés).

3. Média

Ha képeket tölt fel a webhelyre, kerülje a beágyazott helyadatokat (EXIF GPS) tartalmazó képek feltöltését. A webhely látogatói letölthetik és kivonhatják a webhelyen található képekből a helyadatokat.

3. Kapcsolatfelvételi űrlapok

A kapcsolatfelvételi űrlapon található összes információ semmilyen formában nem kerül továbbadásra vagy eladásra semmilyen magánszemélynek vagy jogi személynek. Ezenkívül soha semmilyen marketingcélra nem használjuk fel a kapcsolatfelvételi űrlapokon keresztül benyújtott információkat.

4. Reklámozás

A webhelyünkön megjelenő hirdetéseket hirdetési partnerünk juttatja el a felhasználókhoz– Google Adsense , amely cookie-kat állíthat be. Ezek a cookie-k lehetővé teszik a hirdetésszerver számára, hogy felismerje az Ön számítógépét minden alkalommal, amikor online hirdetést küldenek Önnek, hogy összeállítsák Önről vagy a számítógépét használó más személyekről szóló nem személyes azonosító adatokat. Ez az információ lehetővé teszi a hirdetési hálózatok számára, hogy többek között olyan célzott hirdetéseket jelenítsenek meg, amelyekről úgy vélik, hogy a leginkább érdeklik Önt. Ez az adatvédelmi szabályzat nem terjed ki a hirdetők által használt cookie-kra.

A külső szolgáltatók, köztük a Google, cookie-kat használnak a felhasználók webhelyünkön vagy más webhelyeken tett korábbi látogatásai alapján történő hirdetések megjelenítésére. A hirdetési cookie-k Google általi használata lehetővé teszi számára és partnerei számára, hogy hirdetéseket jelenítsen meg az Ön felhasználóinak webhelyünk és/vagy más internetes webhelyek látogatása alapján.

A Google Analytics letiltása vizuális hirdetésekhez vagy testreszabáshoz. Google Display Hálózati hirdetéseket, akkor látogassa meg a Google hirdetési beállítások oldalt. Alternatív megoldásként a www.aboutads.info vagy a www.networkadvertising.org/choices webhely meglátogatásával letilthatja a harmadik féltől származó cookie-k használatát a személyre szabott hirdetésekhez. Betartjuk a Google és termékei által frissített GDPR adatvédelmi szabályokat itt .

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hirdetési cookie-k kikapcsolása nem azt jelenti, hogy nem jelennek meg hirdetések, hanem azt, hogy nem lesz rád szabva. Mert egyes sütik részeia webhely funkcionalitását, ezek letiltása megakadályozhatja a webhely bizonyos részei használatát.

5. Cookie-k

Ha megjegyzést ír oldalunkra, engedélyezheti, hogy neve, e-mail címe és webhelye cookie-kba kerüljön. Ezek az Ön kényelmét szolgálják, hogy ne kelljen újra megadnia adatait, amikor újabb megjegyzést ír. Ezek a cookie-k egy évig működnek.

Ha van fiókja, és bejelentkezik erre az oldalra, ideiglenes cookie-t állítunk be annak megállapítására, hogy böngészője elfogadja-e a cookie-kat. Ez a cookie nem tartalmaz személyes adatokat, és eldobásra kerül, amikor bezárja böngészőjét.

Bejelentkezéskor több cookie-t is beállítunk, amelyek elmentik a bejelentkezési adatait és a képernyő megjelenítési lehetőségeit. A bejelentkezési cookie-k két napig, a képernyőbeállítási cookie-k pedig egy évig működnek. Ha az „Emlékezz rám” lehetőséget választja, a bejelentkezés két hétig megmarad. Ha kijelentkezik fiókjából, a bejelentkezési cookie-k törlődnek.

Ha szerkeszt vagy közzétesz egy cikket, egy további cookie kerül elmentésre a böngészőjében. Ez a cookie nem tartalmaz személyes adatokat, és egyszerűen csak az éppen szerkesztett cikk bejegyzésazonosítóját jelzi. 1 nap múlva lejár.

6. Beágyazott tartalom más webhelyekről

A webhelyen található cikkek tartalmazhatnak beágyazott tartalmat (pl. videók, képek, cikkek stb.). A más webhelyekről származó beágyazott tartalom pontosan ugyanúgy viselkedik, mintha a látogatómeglátogatta a másik webhelyet.

Ezek a webhelyek adatokat gyűjthetnek Önről, cookie-kat használhatnak, további, harmadik féltől származó nyomkövetést ágyazhatnak be, és nyomon követhetik az Ön interakcióját az adott beágyazott tartalommal, beleértve a beágyazott tartalommal való interakciójának nyomon követését is. egy fiókot, és be vannak jelentkezve arra a webhelyre.

Kivel osztjuk meg az Ön adatait

Nem adjuk el, nem adjuk el és nem adjuk ki a Felhasználók személyazonosító adatait másoknak. A látogatókra és felhasználókra vonatkozó személyes azonosítási adatokhoz nem kapcsolódó általános összesített demográfiai adatokat megoszthatunk üzleti partnereinkkel, megbízható leányvállalatainkkal és hirdetőinkkel olyan célokra, mint például a személyre szabott hirdetések, megjegyzések, hírlevelek és egyebek, amelyeket fent vázoltunk.

Külső szolgáltatókat vehetünk igénybe üzletünk és a Webhely működtetésében, vagy a nevünkben végzett tevékenységek adminisztrálására, például hírlevelek vagy felmérések küldésére. Adatait megoszthatjuk ezekkel a harmadik felekkel korlátozott célokra, feltéve, hogy ehhez engedélyt adott.

Meddig őrizzük meg adatait

Ha megjegyzést ír, a megjegyzés és a hozzá tartozó a metaadatokat korlátlan ideig megőrizzük. Ez azért van így, hogy minden további megjegyzést automatikusan felismerhessünk és jóváhagyhassunk ahelyett, hogy moderálási sorban tartanánk őket.

A webhelyünkön regisztráló felhasználók esetében (ha van ilyen) az általuk megadott személyes adatokat is tároljuk az övékfelhasználói profil. Minden felhasználó bármikor megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti személyes adatait (kivéve, hogy nem módosíthatja felhasználónevét). A webhely adminisztrátorai is láthatják és szerkeszthetik ezeket az információkat.

worldtopix.com szigorúan védi az Ön személyes adatainak biztonságát, és tiszteletben tartja az Ön választását a rendeltetésszerű használat során. Gondosan védjük adatait az elvesztéstől, visszaéléstől, jogosulatlan hozzáféréstől vagy nyilvánosságra hozataltól, megváltoztatástól vagy megsemmisüléstől.

Ha nincs folyamatban lévő jogos üzleti igényünk személyes adatai feldolgozására, akkor töröljük vagy anonimizáljuk azokat, vagy ha ez nem lehetséges (például azért, mert személyes adatait biztonsági mentési archívumban tárolták), akkor biztonságosan tároljuk személyes adatait, és elszigeteljük azokat minden további feldolgozástól, amíg a törlés nem lehetséges.

Ha hagy egy megjegyzést, a megjegyzést és metaadatait korlátlan ideig megőrizzük. Ez azért van így, hogy minden további megjegyzést automatikusan felismerhessünk és jóváhagyhassunk ahelyett, hogy moderálási sorban tartanánk őket.

A Google Analytics segítségével gyűjtött információkat 14 hónapig őrizzük meg. A megőrzési időszak lejárta után az adatok automatikusan törlődnek.

Milyen jogai vannak az adataival kapcsolatban

Ha van fiókja ezen az oldalon, vagy megjegyzéseket tett, kérheti exportált fájlt kapni az Önről tárolt személyes adatokról, beleértve az Ön által megadott adatokat isminket. Azt is kérheti, hogy töröljük az Önről tárolt személyes adatokat. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztratív, jogi vagy biztonsági célból kötelesek vagyunk megőrizni.

Ez nem tartalmazza azokat az adatokat, amelyeket adminisztratív, jogi vagy biztonsági célból kötelesek megőrizni.

Röviden: Ön (a Felhasználó) az alábbi jogokkal rendelkezik a velünk megosztott és/vagy megosztott személyes adatokkal kapcsolatban:

  • Hozzáférés személyes adataihoz;
  • A hibák kijavítása személyes adataiban;
  • Személyes adatainak törlése;
  • Tiltakozik személyes adatainak kezelése ellen;
  • Személyes adatainak exportálása.

Ha élni kíván a fent említett jogok bármelyikével, egyszerűen felveheti velünk a kapcsolatot az oldal végén található e-mail címre. Teljes mértékben tiszteletben tartjuk az Ön jogait.

Ahová küldjük az adatait

A látogatók megjegyzéseit egy automata spamészlelő szolgáltatáson keresztül ellenőrizhetjük.

Amint fentebb vázoltuk, a worldtopix.com. küldje el a szükséges adatokat a következő harmadik fél hálózatainak:

  • Akismet Anti-Spam – Ha megjegyzést ír a webhelyre, az Akismet összegyűjtheti az automatikus spamészleléshez szükséges információkat. Kérjük, keresse fel adatvédelmi irányelveiket tudjon meg többet.
  • Bluehost – A Bluehostot webtárhely célokra használjuk. További információért tekintse meg a Bluehost adatvédelmi szabályzatát .

Kaliforniai Online Privacy Protection Act

A CalOPPA az első olyan állami törvény az országban, amely előírja a kereskedelmi webhelyeket és a online szolgáltatások az adatvédelmi szabályzat közzétételéhez. A törvény hatóköre jóval túlnyúlik Kalifornián, és megköveteli minden egyesült államokbeli (és elképzelhető, hogy a világon) személyazonosításra alkalmas adatokat gyűjtő webhelyeket üzemeltető személytől vagy vállalattól a kaliforniai fogyasztóktól, hogy weboldalán tegyen közzé egy jól látható adatvédelmi szabályzatot, amely pontosan tartalmazza az összegyűjtött információkat és azokat. magánszemélyek vagy cégek, akikkel megosztják. – További információ: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

A CalOPPA szerint elfogadjuk a a következő:

  • A felhasználók névtelenül látogathatják oldalunkat.
  • Amint ez az adatvédelmi szabályzat elkészült, a kezdőlapunkon, vagy legalább az első helyen elhelyezünk egy linket, amely arra mutat. jelentős oldalt a weboldalunkra való belépés után.
  • Adatvédelmi szabályzatunk linkje tartalmazza az „Adatvédelem” szót, és könnyen megtalálható a fent megadott oldalon.
  • Értesítést kap az Adatvédelmi szabályzat változásairól:

Adatvédelmi nyilatkozatunk oldalán

  • Megváltoztathatja személyes adatait:
    • Azáltal, hogy elküldi nekünk