Todista valtavan harmaakarhun valtava paino, kun se vetää alas lentokoneen

Jacob Bernard
Katso, kuinka iso mustakarhu keskeyttää... Katso, kuinka tämä valtava karhu lähestyy metodisesti... Katso, kuinka tämä karhu yrittää päihittää... Grizzly Bears Grabs a Huge Bull Elk... Katso, kuinka intensiivinen hetki Massiiviset karhut nousevat... Katso eeppinen raskaansarjan taistelu...

Tämän klipin pieni lentokone ei lähiaikoina lähde lentoon! Meluisa ja erittäin suuri harmaakarhu on kiivennyt siiven päälle ja kaatanut sen kyljelleen. Aiheuttamistaan vahingoista välittämättä harmaakarhu jatkaa lentokoneen muun osan tarkastamista.

Koskaan ei tiedä, sisällä voi olla ruokaa! Vieritä alaspäin ja katso koko hulvaton kuvamateriaali grizzly vastaan lentokone -tilanteesta!

Kuinka painavia harmaakarhut ovat?

Harmaakarhu ( Ursus Arctos Horriblis ) on ruskeakarhun laji, ja se on Pohjois-Amerikan kotoperäinen laji. Ne ovat suuria eläimiä, jotka voivat painaa jopa 800 kiloa ja kasvaa 3,5 metrin pituisiksi.

Niitä kutsutaan harmaakarhuiksi, koska niiden turkki on vaaleampien pilkkujen vuoksi harmaantunut.

Ovatko harmaakarhut aggressiivisia?

Tämä harmaakarhu vaikutti varsin ystävälliseltä, kun se tutki lentokonetta. Sinun on kuitenkin oltava varovainen, kun olet näiden valtavien otusten läheisyydessä. Yleensä harmaakarhut ovat aggressiivisempia kuin niiden serkku ja pohjoisamerikkalainen lajitoveri, mustakarhu.

Mustakarhut voivat kiipeillä puihin väistääkseen vihollisiaan, mutta harmaakarhut eivät ole niin hyviä saavuttamaan korkeampia oksia. Siksi ne turvautuvat aggressiivisuuteen puolustaakseen itseään.

Ne ovat valmiita käyttämään valtavaa massaansa ja puremavoimaansa suojellakseen itseään ja pentujaan, jos ne pitävät sinua uhkana.

Kuinka suuriksi harmaakarhut kasvavat?

Harmaakarhut voivat painaa yli 700 kiloa, ja urokset ovat yleensä raskaampia kuin naaraat, noin 400-600 kiloa. Keskimäärin suuri naaras harmaakarhu voi painaa noin 250-350 kiloa.

Itse asiassa suurin koskaan pyydystetty harmaakarhu painoi huikeat 1 200 kiloa! Paino arvioitiin karhun kallon koon perusteella, sillä karhu ei ollut enää elossa, kun se löydettiin.

Taksidermisti kaivoi kallon esiin vuonna 1976, ja se pitää edelleen ennätystä. Vuonna 2014 metsästäjä kuitenkin kaatoi toisen karhun, jonka kallo oli 27 6/16 tuumaa pitkä, mikä on toiseksi suurin koskaan löydetty karhu!

Mitä harmaakarhut yleensä syövät?

Kun harmaakarhuja havaitaan tutkimassa ihmisten rakennuksia ja omaisuutta, se johtuu yleensä siitä, että ne etsivät ruokaa. Karhuilla on erinomainen hajuaisti, ja ne pystyvät havaitsemaan pienetkin määrät ruokaa jo kaukaa. Karhujen hajuaisti on valtavasti parempi kuin ihmisen ja seitsemän kertaa parempi kuin verikoiran!

Vaikka harmaakarhut ovat kaikkiruokaisia, yleensä alle 20 prosenttia niiden kokonaisruokavaliosta koostuu lihasta tai kalasta. Loppuosa on erilaisia kasveja, kuten lehtiä, marjoja ja juuria.

Yksi järkyttävä tosiasia on, että harmaakarhut voivat olla kannibaalisia. Ne syövät muita karhulajeja ja jopa tappavat ja syövät harmaakarhunpentuja. Tätä käytäntöä kutsutaan lapsenmurhaksi, ja sen toteuttavat uroskarhut, jotka haluavat paritella pentujen emon kanssa!

Katso hulvaton klippi alta


Jacob Bernard on intohimoinen villieläinten harrastaja, tutkimusmatkailija ja kokenut kirjailija. Eläintieteen taustalla ja kaikesta eläinkuntaan liittyvästä kiinnostuneena Jacob on omistautunut tuomaan luonnon ihmeitä lähemmäksi lukijoitaan. Hän syntyi ja kasvoi pienessä kaupungissa, jota ympäröivät maalaukselliset maisemat, ja hän kiinnostui varhain kaikenmuotoisista ja -kokoisista olennoista. Jacobin kyltymätön uteliaisuus on vienyt hänet lukuisille tutkimusmatkoille maailman syrjäisille kolkille etsiessään harvinaisia ​​ja vaikeasti havaittavia lajeja ja dokumentoimalla kohtaamisiaan henke...