Lalajo Ieu Belut Panjang Tilu-Suku Gede Ngajelegur Muncul Tina Leutak

Jacob Bernard
Buaya Ngalakukeun Kasalahan Rookie sareng Nyabak… Ningali Gator Ngigelan Belut Listrik… 10 Belut Pangageungna di Dunya Panggihan Élmu anu Ngabengkokkeun Pikiran di Balik Kumaha Listrik… Kumaha Réproduksi Belut? Métode Aneh… 10 Fakta Belut Moray Luar Biasa

Pidéo Tik Tok anu luar biasa nunjukkeun saurang lalaki ngagunakeun téknik ngagali unik anu ngaluarkeun belut gedé tilu-suku tina leutak. Habitat cai tawar boh cai asin mangrupa imah belut, sanajan laut mangrupa tempat cicingna lolobana spésiés.

Anu séjénna cicing di nu leuwih jero dina rak benua, sanajan loba belut nu aya di cai basisir deet jeung torowongan kana taneuh keusik, leutak, atawa di tengah batu. Belut rawa mangrupa spésiés anu kabiasaan ngubur diri dina leutak.

Naha ieu mahluk kitu? Éta sadayana aya hubunganana sareng kumaha aranjeunna diadaptasi salami mangtaun-taun. Nu katingali, belut rawa kakurangan ampir sakabéh sirip maranéhanana. Numutkeun spésiésna, sirip caudal bisa rupa-rupa ukuranana ti nu leutik pisan nepi ka teu aya pisan.

Ngan 1% Nu Luhur Nu Bisa Ace Kuis Sato urang

Mikir Anjeun Bisa?
Candak Kuis A-Z-Sato Belut Kami

Sirip dada sareng pelvis ogé leungit. Sisik henteu aya dina ampir unggal spésiés belut. Mahluk ieu buta sabab panonna leutik sarta, dina spésiés guha-dwelling tangtu, ayana di tukangeun kulit. Saluran insang biasana mangrupa pori atawa sela handapeun tikoro, kalawan insang nyambungkeun.mémbran.

Tambahan leungit téh iga jeung ngojay kandung kemih. Sadaya ieu dianggap modifikasi pikeun ngali taneuh leueur nalika usum halodo, sareng belut rawa sering kapanggih dina leutak handapeun laguna anu garing.

Naha Belut Rawa tiasa salamet di jero leutak?

Seuseueurna belut rawa tiasa ngambekan hawa, anu ngamungkinkeun aranjeunna ngarambat meuntas balong atanapi darat dina wengi baseuh sareng mekar dina cai rendah oksigén. Linings sungut jeung tikoro kacida vascularized fungsi salaku bayah basajan tapi éféktif.

Kusabab kurangna sirip maranéhanana, malah bisa nyangka mahluk ieu oray lamun slithering sabudeureun ditutupan ku leutak! Belut tinangtu dina vidéo pondok panjangna kira-kira tilu suku! Rata-rata belut rawa téh panjangna antara dalapan nepi ka 28 sénti!

Percaya atawa henteu, belut téh jadi umpan pancing. Éta tiasa janten alesan kunaon lalaki dina pidéo anu kami lebetkeun pikeun anjeun di handap ieu nyobian kaluar tina leutak. Ieu mesmerizing ningali prosés na kumaha anjeunna sigana terang dimana belut dina beungeut cai.

Anjeun tiasa nangkep lauk badag kawas cobia, salmon, trout steelhead, komo bass maké belut hirup. Kusabab umpan anu gerak hirup sigana nyobian ngajauhan panyerangna, lauk prédator katarik pisan. Gerak aktif kawas belut téh kacida suksésna dina ngalaksanakeun ieu.

Pariksa Belut Panjang Tilu-Suku Ieu diAksi!

https://www.tiktok.com/t/ZT81snxuE/

Jacob Bernard mangrupakeun enthusiast satwa gairah, ngajajah, sarta panulis seasoned. Kalayan kasang tukang zoologi sareng minat pisan kana sagala hal anu aya hubunganana sareng karajaan sato, Yakub parantos ngadedikasikeun dirina pikeun ngadeukeutkeun kaajaiban alam dunya ka pamiarsana. Dilahirkeun jeung digedékeun di kota leutik dikurilingan ku landscapes picturesque, anjeunna ngembangkeun hiji karesep mimiti jeung mahluk tina sagala wangun jeung ukuran. Rasa panasaran Jacob anu teu kaampeuh parantos nyandak anjeunna dina sababaraha ekspedisi ka pelosok dunya anu terpencil, milari spésiés an...