Naon anu aya di Tasik St Clair sareng Dupi Aman Ngojay?

Jacob Bernard

Daptar eusi

Colorado Walungan sareng Lake Mead Ahirna Kéngingkeun… 15 Situ Pangjerona Di Amérika Serikat… 10 Situ Pangalusna di Michigan Éta… 4 Situ Anu Paling Diserang Oray di Manitoba Panggihan 25 Situ Panggedéna di Michigan Panggihan 14 Situ Panggedéna di Arizona

Saeutik pisan hal dina kahirupan dibandingkeun jeung rarasaan tina cool, refreshing cai situ Lake St Clair ngalir ngaliwatan awak anjeun salaku panas usum panas melts jauh. Tapi sanajan kumaha endah pisan rasa cai dina kulit anjeun, sok aya nu saeutik pamikiran: " Naha cai ieu aman pikeun ngojay di? " Atawa komo klasik heubeul, " Naon heck ieu éta? ”Sabot anjeun ngarasa aya lauk neunggeul kana suku anjeun.

Sanajan situ anu éndah kawas Lake St. Clair, patarosan ieu kadang-kadang ngaganggu anjeun. Ulah ngantep ngaran fool anjeun; ieu Lake St Clair nujul kana situ wawatesan Michigan jeung Ontario, teu situ di Tasmania, Australia! Tasik St. Clair mangrupa salah sahiji situ nu kawentar di Kanada, sarta sanajan mangrupa salah sahiji situ nu paling dilongok di Ontario, patarosan badag tetep.

Naha ngojay di Tasik St. Clair aman, jeung naon bakal ngojay di dinya sareng anjeun? Hayu sareng urang ngajajah basisir Danau St. Clair anu megah sareng nangtukeun naha cai tawar aman pikeun ngojay.

Ngeunaan Danau St. Clair

Danau St. Clair dianggap salah sahiji situ pangalusna di Ontario, na teu teuas ningali naha! Lake St Clair wawatesan jeung kaayaan hébatMichigan di AS jeung Ontario, Kanada. Ukuran danau 430 mil pasagi sareng jerona 11 kaki. Éta ogé dianggap salah sahiji danau pangsibukna di Ontario dumasar kana lalu lintas suku anu ditampi taunan.

Sanaos Danau St. Clair sacara resmi henteu salah sahiji Big 5, tapi masih dianggap tingkat luhur kusabab latar tukang sajarahna sareng lokasi hebat pisan. Jero sajarah basisir ieu penting, sabab Lake St. Clair mangrupa lokasi sajarah jeung budaya penting dina sajarah Amérika.

Situ ieu utterly unik, ti ​​pintonan breathtaking tina situ sorangan nepi ka satwa éndah na. populasi. Éta ogé jalan anu saé pikeun kapal. Kusabab watesna sareng Ontario sareng Michigan, seueur kapal anu damel di daérah ieu sering ngalangkungan saluran pengiriman Tasik St. Clair.

Hazards Pikeun Waspada di Tasik St. Clair

Records of Lake St Clair balik deui ka 1679, sareng sacara alami, rupa-rupa bahaya bakal muncul dina waktosna. Ngarobah jeung ngawangun lingkungan anyar jeung béda jeung ngenalkeun bahan kimia anyar geus mawa tol dina danau kana waktu.

Ti mimiti sato ngabahayakeun nepi ka bahan kimia nu mangaruhan adversely cai, bahya hadir lamun asup kana sagala awak cai badag. . Di handap ieu mangrupakeun resiko poténsial pikeun Lake St. Clair:

  • Cai anu tercemar: Sanajan Lake St. Clair rutin dikeruk sarta diberesihan pikeun mantuan tetep beresih jeung seger.awak cai, éta ngan kadang kasus. Baheula, cai kacemar ku polusi daérah. Kana waktu, solusi geus dijieun pikeun merangan polusi jeung ngabersihan cai. Kadé ulah ngotoran caina sarta tetep bersih sabisa-gancang nalika ngarasakeun éta.
  • Risiko Banjir: Kusabab Danau St. Clair mangrupa badan cai antara Ontario jeung Michigan éndah, éta Teu anéh lamun aya kasempetan banjir lamun kakeunaan hujan kaleuwihan.
  • Kaleungitan Dataran Banjir: Dataran Banjir nyaéta lahan datar anu padeukeut jeung situ. Nalika danau banjir, lahan ieu kapangaruhan. Dina sababaraha kasus, hasilna bisa jadi alus sakumaha ampas ti situ bisa nyieun taneuh pisan subur. Sanajan kitu, éta ngan kadang kajadian, sarta dina sababaraha kasus, dataran banjir bisa jadi teu stabil sarta picilakaeun pikeun jalma leumpang di, utamana sanggeus caah.

Naha Aman Ngojay Di Tasik St. Clair?

Leres, aman pisan pikeun ngojay di Tasik St. Clair. Saleresna, sareng danau anu dikeruk sareng dibersihkeun sacara teratur, henteuna jukut, sareng kristal- Cai kualitas jernih, Lake St. Clair mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ngojay.

Ti kagiatan anu direncanakeun dugi ka mancing atanapi bersantai di sisi cai, Danau St. Clair mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ngojay! Leuwih ti éta, kalawan cai idyllic sarta picturesque sapertos katuhu saméméh anjeun, éta bakal hésé refrain ti dipping dina refreshing.cai!

Waktu Pangalusna pikeun Nganjang ka Tasik St. Clair

Waktu anu pangsaéna pikeun nganjang ka Tasik St. Clair gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong tina perjalanan anjeun. Aya rupa-rupa kagiatan dina usum anu béda:

Usum haneut mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun ngaraosan kagiatan luar, tapi tiasa sibuk kusabab istirahat sakola dina usum panas. Ragrag nyaéta waktu nu sae pikeun bersantai di danau, tapi cuaca mimiti ngahurungkeun, sarta meureun tiis teuing pikeun ngojay. Tapi, anjeun masih tiasa leumpang, mancing, sareng ningali manuk.

Kagiatan anu Dilaksanakeun di Tasik St. Clair

Danau St. Clair mangrupikeun pusat kagiatan nalika anjeun angkat dina usum anu pas. ! Upami anjeun aya di daérah éta sareng milari hal anu kedah dilakukeun atanapi gerakan pikeun nyilem, naha henteu nyobian ieu:

  • Kayaking: Sanajan cai Danau St. Clair henteu jero pisan. , Ieu téh mangrupa tempat éndah pikeun buka kayaking. Kalayan cai anu jernih sareng satwa anu éndah, kayaking di Tasik St Clair mangrupikeun pangalaman anu unik.
  • Tubing: Tubing mangrupikeun kagiatan anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun anu milari pikagumbiraeun tambahan! Ski Cai: Petualangan hébat anu sanés nyaéta nyobian ski cai. Kalayan bantalan sareng pangawasan anu leres, ski cai tiasa janten kagiatan énggal dina usum panas!
  • Mancing: Anu milari kagiatan anu tenang atanapi santai tiasa ngiringan sababaraha fishing. Tasik St. Clair ngagaduhan langkung ti 15 rupa-rupa lauk anu anjeun tiasa néwak, janten cara anu saé pikeun anu milari.pikeun indulge dina saeutik 'me time.' Pikeun lauk kawas Musky, June mangrupa waktu idéal pikeun 'reel dina lauk badag.'
  • Renang: Euweuh ngéléhkeun diving dina cai éndah tur ngarasakeun coolness on Anjeun. kulit. Ngojay di danau sareng anu dipikacinta mangrupikeun cara anu saé pikeun ngéléhkeun panas.
  • Mancing és: Tasik St. Clair mangrupikeun tempat anu saé pikeun mancing és! Ku sabab caina leuwih deet, hal ieu ngagampangkeun pikeun meunangkeun tangkapan.

Jenis Sato Naon Anu Dicicingan di Situ St. Clair jeung di sabudeureun Tasik St. jeung situ idyllic nyaeta imah loba spésiés kaancam béda duanana sato jeung fauna. Jenis satwa anu anjeun bakal mendakan di sabudeureun Danau St. Clair nyaéta:
  • Lauk
  • Manuk
  • Spésiés kaancam
  • Mamal
  • Reptilia

Lauk

Atraksi badag pikeun datang téh Lake St. Clair. Janten, upami anjeun hoyong ngaraosan mancing sareng anu dipikacinta, anjeun tiasa ngarep-ngarep mendakan jinis-jenis lauk ieu:

  • Musky: Musky nyaéta lauk predator asli Amérika Kalér sareng tiasa katingali ngojay sapanjang. basisir Danau St Clair.
  • Walleye: Lauk Walleye, ogé katelah pike konéng, asli Kanada sareng tiasa aya di danau.
  • Bass: Bass Pike Kalér mangrupikeun salah sahiji Lauk nu panglobana kapanggih di Amérika Kalér.
  • Sturgeon Tasik: Sturgeon Tasik, ogé katelah Sturgeon Batu, nyaéta lauk sedeng nu kapanggih dina cai tawar.
  • Sturgeon Konéng: Sturgeon konéng mangrupalauk perciform pituin cai tawar di Amérika Kalér.
  • Pike Kalér nyaéta lauk predator nu ilahar kapanggih sapanjang Hémisfér Kalér.

Manuk

Lake St. Clair nyaeta imah rupa-rupa spésiés manuk, kayaning:

  • Mallard
  • Bebek hideung Amérika
  • Wigeon Amérika
  • Soang Kanada

Spésiés Badak

Kaciri unik Danau St. Clair nyaéta tempatna pikeun sababaraha spésiés sasatoan anu kaancam federally, sapertos:

  • King rail
  • Wétan pecut-miskin-bakal
  • Least bittern
  • Wétan fox oray
  • Raya ros-mallow

Mamalia

Anjeun tiasa mendakan mamalia di handap ieu sareng satwa di Tasik St. Clair:

  • Lynx Kanada
  • Berang
  • Little kalong coklat
  • Walungan otter

Reptil

Reptil di handap ieu bisa kapanggih sapanjang basisir Danau St. Clair:

  • Kura-kura Snapping Biasa
  • Kura-kura dicét
  • Geser balong


Jacob Bernard mangrupakeun enthusiast satwa gairah, ngajajah, sarta panulis seasoned. Kalayan kasang tukang zoologi sareng minat pisan kana sagala hal anu aya hubunganana sareng karajaan sato, Yakub parantos ngadedikasikeun dirina pikeun ngadeukeutkeun kaajaiban alam dunya ka pamiarsana. Dilahirkeun jeung digedékeun di kota leutik dikurilingan ku landscapes picturesque, anjeunna ngembangkeun hiji karesep mimiti jeung mahluk tina sagala wangun jeung ukuran. Rasa panasaran Jacob anu teu kaampeuh parantos nyandak anjeunna dina sababaraha ekspedisi ka pelosok dunya anu terpencil, milari spésiés an...