Singa ngatur perang dahareun antara anjing liar jeung scatters aranjeunna sadayana

Jacob Bernard
Singa Nyobaan Nyerbu Orok Zebra Tapi… Singa Singa Teu Sieun Nampar Buaya Anu Karebut… Singa Jalu Dominasi Anu Gede Gampang Nanganan… Nonton Singa Singa Nyalametkeun Penjaga Kebonna Nalika… Nonton Singa Lumpat Pikeun Hirupna Saatos… Singa Panggedena Anu Beurat Leuwih ti…

Anjing liar Afrika dina klip ieu sigana kaduhung nyieun sora sapertos anu ngadahar bangkai ieu. squabbling maranéhanana geus narik perhatian singa anu megatkeun yén maranéhanana baris nyokot alih mangsa! Singa téh leuwih badag sarta sanajan leuwih loba ti anjing liar, éta masih nyokot ngilikan hadiah. Gulung ka handap pikeun ningali klip luar biasa pinuh ku singa nyokot alih!

Naha Anjing Liar Biasana Diburu Sabagé Pek?

Anjing liar Afrika nyaéta satwa langka anu bisa kapanggih di nagara-nagara saperti Namibia, Botswana, jeung bagéan Swaziland. Anjeun paling dipikaresep ningali aranjeunna dina jukut, leuweung terbuka, sareng sabana. Éta sato sosial pisan anu hirup dina bungkus anu tiasa ngandung sakitar 40 anggota. Sababaraha bungkus, kumaha ogé, langkung alit sareng ngan ukur ngandung tujuh anjing. Pek dipingpin ku alfa jalu sareng alfa bikang. Ogé, aya hierarki dominasi pikeun sadaya lalaki sareng awéwé. Pek ngandelkeun sadayana anu disimpen dina tempatna. Tapi, teu biasa ningali agresi antara anggota pak sareng sora anu ku urang kadéngé di dieu sigana langkung seueur ngeunaan pikagumbiraeun tinimbang ragrag.kaluar!

Anjing liar Afrika nyaéta pemburu kooperatif jeung jalu alfa ngarah jalan. Cara moro nyaéta ngudag mangsana nepi ka béak tuluy nyerang. Aranjeunna geus katempo disemboweling mangsa bari eta masih kabur! Sakali sato anu katarajang aya dina taneuh, aranjeunna bakal ngarecah. Bari maranéhna bakal tolerate sababaraha sato babagi maéhan maranéhanana, maranéhna ngajalankeun kaluar hyenas sarta geus katempo maéhan aranjeunna. Nyandak singa tapi rada ambisius!

15.753 Jalma Teu Bisa Ngajukeun Kuis Ieu

Mikir Anjeun Bisa?
Candak Kuis Singa A-Z-Sato Kami

Naon Anu Biasana Didahar Anjing Liar Afrika?

Teu heran lamun singa katarik ku sora anjing sabab anjing liar Afrika babagi loba spésiés mangsa jeung singa. Kusabab aranjeunna moro salaku pak, aranjeunna tiasa nangkep sato anu beuratna dua kali beuratna. Ku alatan éta, anjeun bakal ningali aranjeunna nyekel spésiés antelop leutik sapertos impala sareng duiker rungkun. Éta ogé bakal nyerang sato-sato gedé anu ngora pisan, kolot, gering, atanapi cilaka, kalebet wildebeest sareng zebra.

Béda sareng singa, anjing liar Afrika henteu ngamuang bangkai tina spésiés sanés. Upami teu acan kapendak nyalira, aranjeunna moal hoyong tuang!

Tonton Klip Menarik di handap


Jacob Bernard mangrupakeun enthusiast satwa gairah, ngajajah, sarta panulis seasoned. Kalayan kasang tukang zoologi sareng minat pisan kana sagala hal anu aya hubunganana sareng karajaan sato, Yakub parantos ngadedikasikeun dirina pikeun ngadeukeutkeun kaajaiban alam dunya ka pamiarsana. Dilahirkeun jeung digedékeun di kota leutik dikurilingan ku landscapes picturesque, anjeunna ngembangkeun hiji karesep mimiti jeung mahluk tina sagala wangun jeung ukuran. Rasa panasaran Jacob anu teu kaampeuh parantos nyandak anjeunna dina sababaraha ekspedisi ka pelosok dunya anu terpencil, milari spésiés an...