The Best Ngojay Spot di Oklahoma: Lakes, Walungan, sarta More

Jacob Bernard
Colorado Walungan sareng Lake Mead Ahirna Kéngingkeun… 15 Situ Pangjerona Di Amérika Serikat… 10 Situ Pangalusna di Michigan Éta… 4 Situ Anu Paling Diserang Oray di Manitoba Panggihan 25 Situ Panggedéna di Michigan Panggihan 14 Situ Panggedéna di Arizona

Oklahoma bisa jadi landlocked, tapi éta henteu hartosna aya kakurangan spot ngojay hébat. Kalayan seueur danau, walungan, sareng walungan, Oklahoma nawiskeun tempat ngojay anu saé pikeun ngojay sareng ngéléhkeun panas usum panas.

Usum pangsaéna pikeun ngojay di Oklahoma nyaéta ti ahir musim semi dugi awal usum gugur, nalika hawa haneut. tapi teu sweltering. Cai anu pikaresepeun pikeun ngojay ti sakitar Méi dugi Séptémber, kalayan suhu cai anu paling panas dina bulan Juli sareng Agustus.

Sababaraha tujuan ngojay anu pang populerna sareng nyegerkeun di sakuliah nagara kalebet:

Bendungan di Pennington Creek, Tishomingo

Area ngojay di Pennington Creek Dam deukeut Tishomingo mangrupakeun tempat lokal anu dipikacinta. Situ ieu nawiskeun pantai keusik anu saé sareng daérah ngojay deet anu sampurna pikeun kulawarga.

Waktu anu pangsaéna pikeun ngojay di dieu nyaéta ahir musim semi dugi ka usum panas, nalika cai anu dileupaskeun tina bendungan ngajaga danau tiis sareng pikaresepeun. Wewengkon pantai populer di kalangan kulawarga pikeun asupna keusik sareng lamping anu lemah lembut, sampurna pikeun ngarambat. Piknik sareng santai di tebing jukut, atanapi cokot jajan di kios konsési.

Area Rékréasi Chickasaw

Paporitliang ngojay di Area Rékréasi Nasional Chickasaw kaasup Travertine Creek na Buffington Springs. Cinyusu ngajaga cai nyegerkeun 68 derajat sapanjang taun, ngajantenkeun tempat ieu idéal pikeun ngojay iraha waé taun.

Travertine Creek mangrupikeun tempat usum panas anu paling luhur pikeun ngojay di handapeun curug mini sareng bersantai dina cai anu jernih. kolam renang handap batu di Buffalo Springs kalawan dewan diving na.

Beavers Bend

Beavers Bend State Park nawarkeun ngojay alus teuing di coves gunung. Cai herang tetep tiis pikeun ngojay sapanjang usum panas, kalayan suhu anu paling panas dina bulan Juli sareng Agustus.

Pantai keusik anu populer ngajajar di basisir, cocog pikeun ngojay sareng berjemur. taman rindang jeung tabel piknik nyadiakeun backdrops endah méakkeun poé. Tempat anu saé kalebet pantai di sisi toko taman sareng teluk sapanjang South Loop Road.

Taman Curug Turner

Ngojay handapeun Curug Turner, teras jelajah situs arkéologis sareng alam taman éta Puseur-Tuju ka Davis pikeun toko antik sareng pai goreng. Nganjang ka Wewengkon Rékréasi Nasional Chickasaw di kalér.

Ngojay di handapeun Curug Turner 77-suku jeung di kolam renang alam hilir populér ti bulan Méi nepi ka Séptémber. Cai cinyusu anu tiis nyayogikeun istirahat tina panas usum panas. Barudak mikaresep kolam renang batu anu deet.

Walungan Illinois

Ngojay di deukeut Tahlequah, tuluy balanja di puseur kota anu meriah pinuh kuBudaya jeung seni Cherokee. Ulah sono Cherokee Warisan Center sarta Murrell Imah kuna. Jelajahi alam sapanjang jalur hiking wewengkon Leeds.

Walungan Illionis disuupan ku cinyusu alam anu ngajaga cai tiis keur ngojay usum panas. Waktu anu pangsaéna pikeun ngojay nyaéta ahir musim semi dugi awal usum gugur. Tempat anu populer kalebet gawir di Oaks Rock sareng platform ngambang.

Taman Blue Hole

Tempat ngojay anu endah ieu nawiskeun guha di jero cai pikeun nyelam. Di kota, cokot burger di Eischen's Bar atanapi kotektak toko-toko di Jalan Utama. Tur ka Museum Salina Prairie pikeun diajar ngeunaan sajarah lokal.

Cairan biru jero di Blue Hole Park dibuka pikeun ngojay ti bulan Méi nepi ka Séptémber. Ieu permata lokal disumputkeun pikeun scuba diving jeung ngojay, dikurilingan ku gawir batu, sampurna pikeun jumping.

Gage Artesian Beach

Ngojay di cinyusu tiis, teras maén golf di Buffalo Springs Tangtu deukeut Gage. Tempo panorama ti Black Mesa, titik pangluhurna Oklahoma, ngan hiji drive pondok jauh.

The artesian cinyusu di pantai ieu di panhandle ngajaga cai refreshing 68 derajat sapanjang usum panas. Ngojay di pantai keusik atawa nyunda di wewengkon deet caket dieu nu sampurna pikeun murangkalih.

Medicine Park Creek

Ngojay sapanjang walungan, teras nikmati tuangeun kota anu nyanghareup ka laut. cai. Pariksa caket dieu Wichita Pagunungan pikeun hiking diantara formasi granit kuna. ulahsono ka Kota Suci nu endah di Wichitas.

Usum panas liang ngojay dot Medicine Creek, ngajadikeun Medicine Park tempat utama pikeun niiskeun. Kolam renang alam anu populer kalebet curug leutik Cobblestone Creek sareng liang ngojay sapanjang Rock Creek anu endah.

Taman State Lake Murray

Pantai ngojay populér di Lake Murray ogé nawiskeun ski cai sareng ngawelah. Nganjang ka Chickasaw Cultural Center, Choctaw kasino, jeung toko antik di kota. Tur ka kebon anggur Lake Murray caket dieu.

Daérah pantai keusik di Tucker Tower jeung Rock Creek nyadiakeun ngojay situ alus teuing ti bulan Méi nepi ka Séptémber. Loba taman rindang jeung meja piknik ngajajar basisir.

Spavinaw Creek

Ngojay di cai herang Spavinaw Creek di jero taman nagara. Objek wisata anu caket dieu kalebet kebon Jepang Hitachi, Teater Coleman, sareng pusat kota bersejarah di Miami.

Cai cai tiis sapanjang Spavinaw Creek nawiskeun reureuh tina panas usum panas sareng ngadamel liang ngojay anu nyegerkeun. Tempat anu paling luhur kalebet Boulder Springs sareng Blue Hole, kalayan luncat batu anu pikaresepeun.

Kacindekan

Oklahoma tiasa ditingali pikeun tujuan ngojay, tapi gaduh sababaraha cai alami anu luar biasa. Ti aliran gunung tiis kana cinyusu tawar jelas, nagara nawarkeun rupa-rupa spot ngojay pangalusna di Oklahoma ngajajah. Lake, curug, creeks, jeung walungan nyadiakeun setelan pikeun unggal jenis caisenang.

Anjeun pasti bakal manggihan tempat ngojay sampurna lamun hayang Wade, ngojay, splash, atawa luncat ka jero. Pek baju renang anjeun sarta anduk pantai jeung beuleum kana liang ngojay geulis di sakuliah Oklahoma usum panas ieu. Cai jernih anu tiis bakal masihan kasempetan anu teu terbatas pikeun bersantai sareng ngéléhkeun panas.


Jacob Bernard mangrupakeun enthusiast satwa gairah, ngajajah, sarta panulis seasoned. Kalayan kasang tukang zoologi sareng minat pisan kana sagala hal anu aya hubunganana sareng karajaan sato, Yakub parantos ngadedikasikeun dirina pikeun ngadeukeutkeun kaajaiban alam dunya ka pamiarsana. Dilahirkeun jeung digedékeun di kota leutik dikurilingan ku landscapes picturesque, anjeunna ngembangkeun hiji karesep mimiti jeung mahluk tina sagala wangun jeung ukuran. Rasa panasaran Jacob anu teu kaampeuh parantos nyandak anjeunna dina sababaraha ekspedisi ka pelosok dunya anu terpencil, milari spésiés an...