Tonton Momen anu Nyegerkeun Hati Nalika Pahlawan Nyalametkeun Orok Penyu tina Buaya Lapar

Jacob Bernard
Sabaraha Umur Penyu Pangkolotna di Dunya?… Naon Anu Didahar Kura-kura? 20+ Dahareun Éta… Nonton Parahu Ngora Nyalametkeun Penyu Laut… 10 Jenis Penyu di Florida Turtle Spirit Animal Symbolism & amp; Hartina 10 Penyu di Georgia

Penyu leutik ieu sacara harfiah disalametkeun tina rahang buaya! Ieu sabenerna geus swallowed tapi masih dina tikoro buaya urang. Ieu ngandung harti yén dua panyalamet manusa gagah bisa ngahontal kana kalayan pinset raksasa sarta metik eta kaluar!

Sagala pikagumbiraeun dimimitian ku simpanse spotting hiji orok kuya-bellied konéng deukeut kandang buaya di taman satwa zoologi. di Rajana. Nembongan yen indung kuya geus neundeun sababaraha endog unnoticed, jadi ieu arrivals anyar geus datang salaku rada shock. Gulung ka handap pikeun lalajo vidéo lengkep ngeunaan nyalametkeun anu luar biasa!

Kura-kura Geser Beuteung Konéng di Alam Liar

Ku-kura Geser Beuteung Konéng ( Trachemys scripta scripta ) henteu sesah ditingali sabab gaduh - beuteung konéng! Kisaran aslina nyaéta tenggara Amérika Serikat ku kituna anjeun bakal ningali aranjeunna ti Florida ka Virginia tenggara. Dina rentang alam maranéhanana, éta spésiés nu paling umum kuya sahingga dipaké pikeun studi populasi sato.

Lamun datang ka habitat, budak leutik ieu resep hirup di cai slow-movement. Aranjeunna nongkrong di dataran caah, rawa, rawa, jeung lahan baseuh musiman ogé balong jeung slow-ngalirkeun walungan.

Naha Anjeun Bisa Ngajaga Penyu Slider Beuteung Konéng Sabagé Sato?

Éta bisa dipiara jadi piaraan tapi salawasna pariksa hukum anu patali jeung kaayaan husus Anjeun sabab aya sababaraha larangan. .

Éta gampang dijaga sareng tiasa hirup dugi ka 40 taun. Tapi, aranjeunna henteu tetep leutik sapertos orok dina klip ieu. Lalaki ngahontal maksimum salapan inci tapi bikang bisa ngahontal 13 inci jadi inget ieu lamun anjeun mikir meunang hiji.

Anu hébat nyaéta yén maranéhna téh diurnal jadi maranéhanana paling aktif salila poé. Éta persis nalika anjeun sareng kulawarga anjeun aya di sabudeureun pikeun lalajo sareng berinteraksi sareng aranjeunna.

Naon Anu Diperyogikeun Penyu Slaid Beuting Konéng?

Anjeun tiasa nyimpen éta di jero atanapi di luar upami iklim lokal anjeun cocog. Nalika disimpen di luar aranjeunna peryogi balong anu cocog sareng pager anu aman. Panutup kawat hayam ogé tiasa janten ide anu saé upami prédator lokal anjeun (misalna rakun) resep kana kuya! Balong butuh tempat basking, badarat, tempat nyumput, sareng pepelakan.

Di jero rohangan anjeun peryogi akuarium ageung kalayan filtrasi, pemanasan anu pas, sareng cahaya. Anjeun tiasa tuang aranjeunna dina pelet kuya komérsial tapi maranéhna ogé pisan getol kana greens berdaun poék jeung udang kalana!

Naha Normal pikeun Buaya ngadahar Penyu Konéng-Bellied?

Bari kuya teu diet pikaresep buaya, éta pasti teu ilahartingali ieu reptil badag ngadahar nu leutik. Buaya teu ilaharna ngamangsa kuya tapi lamun kasempetan hadir sorangan, sarta euweuh sumber kadaharan séjén sadia, lapar bakal ngakibatkeun aranjeunna nambahkeun kuya, kitu ogé kuya, kana dahareun maranéhanana.

Kura-kura ogé dianggap dahareun gampang pikeun prédator badag ieu sarta kawas mangsa sejen, buaya bisa nyerna sakabeh bagian, kaasup cangkang, nu maranéhna bisa megatkeun ku rahang kuat maranéhanana. Aya ogé sababaraha kajadian dimana kuya geus disalametkeun teu ngan tina rahang buaya tapi beuteung ogé - sarta salamet.

Awaskeun Cuplikan Luar Biasa di handap!

Sabaraha ageungna. Penyu Slésér Beuteung Konéng?

Sésérér beuteung konéng bikang nyaéta spésiés nu leuwih gedé, ukuranana ti 8 nepi ka 13 sénti. Jalu mindeng ngahontal ukuran antara 5 nepi ka 9 inci. Aranjeunna tiasa beuratna antara 4 sareng 8 pon. Rekor-ukuran ukuran penyu ieu 12 inci.


Jacob Bernard mangrupakeun enthusiast satwa gairah, ngajajah, sarta panulis seasoned. Kalayan kasang tukang zoologi sareng minat pisan kana sagala hal anu aya hubunganana sareng karajaan sato, Yakub parantos ngadedikasikeun dirina pikeun ngadeukeutkeun kaajaiban alam dunya ka pamiarsana. Dilahirkeun jeung digedékeun di kota leutik dikurilingan ku landscapes picturesque, anjeunna ngembangkeun hiji karesep mimiti jeung mahluk tina sagala wangun jeung ukuran. Rasa panasaran Jacob anu teu kaampeuh parantos nyandak anjeunna dina sababaraha ekspedisi ka pelosok dunya anu terpencil, milari spésiés an...